Hem / Webbinarier

Webbinarier

Webbinarier som erbjuds på nationell nivå och från våra distrikt över hela landet.

Program 2022

Programmet uppdateras vartefter fler webbinarier planeras.

15 september 

18:00-19:00 Handboll Fitness Webbinar

Handboll för alla hela livet

Lyssna till hur din förening kan nå föreningsutveckling genom att erbjuda Handboll Fitness - Motionshandboll för olika målgrupper.

Är du tex. föreningsrepresentant, framtida deltagare eller nyfiken på hur du kan engagera dig? Anmäla dig till vårt webbinar! Alla som vill är välkomna att lyssna på denna föreläsning.

Syftet med Handboll Fitness är att erbjuda en träningsmiljö som på ett enkelt, flexibelt och lustfyllt sätt breddar målgrupper och stärker upp föreningens motionsidrottsverksamhet och erbjuder handboll för alla.

Webbinariet hålls av Camilla Rohlén, Handbollförbundet Syd, via Teams.

Sista anmälningsdag är den 14 september.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig

Under Handboll NU, den 3-12 september 2021, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Instagram_vit.svg

@handbollnu  #handbollnu