Hem / Passningsrekordet

Passningsrekordet

Under handbollens dag den 11/9 genomförde svensk handboll ett rekordförsök. Under en minut skulle vi gemensamt få ihop så många handpassningar som möjligt.

Rekordet lyder: 49.216 passningar

 

Passningsrekordförsöket gick ut på att, lördagen den 11/9 klockan 12.00-12:01, passa ett valfritt föremål mellan sig och en till flera andra personer ett rekordhögt antal gånger. Alla som ville kunde delta i rekordförsöket och rapportera in antalet passningar. 

 

Läs mer här 

Under Handboll NU, den 3-12 september 2021, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Instagram_vit.svg

@handbollnu  #handbollnu