Hem / Passningsrekordet

Passningsrekordet

Under handbollens dag den 11/9 genomförde svensk handboll ett rekordförsök. Under en minut skulle vi gemensamt få ihop så många handpassningar som möjligt samtidigt som man också kunde tävla om landskampsbiljetter.

 

När, hur och var?

Passningsrekordförsöket gick ut på att, lördagen den 11/9 klockan 12.00-12:01, passa ett valfritt föremål mellan sig och en till flera andra personer ett rekordhögt antal gånger. Alla som ville kunde delta i rekordförsöket och rapportera in antalet passningar, som vi nu ska sammanställa. 

Har din grupp skickat in resultatet? Om inte, gör det nu (senast onsdagen den 15/9 klockan 23:59 behöver vi ert resultat).

SKICKA IN RESULTATET HÄR

 

 

Var med och tävla!

Om ni vill vara med och tävla om biljetter till en hemmalandskamp (max 15 biljetter) för störst kreativitet bockar man i den rutan i resultatformuläret. Sedan ska ni också dela med er av ett filmklipp som visar upp ert bidrag på instagram och tagga med #HandbollNu och #handbollpassaralla. 
Mer information

Villkor och regler för tävlingen

Fullständiga tävlingsregler 

Har du några frågor? Mejla This is a mailto link, märk mailet #handbollpassarallaOm Handboll NU

Handboll NU är svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige.

Under Handboll NU, den 3-12 september, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Under Handboll NU, den 3-12 september 2021, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Instagram_vit.svg

@handbollnu  #handbollnu