Hem / Passningsrekordet

Passningsrekordet

Slår vi rekordet?

Under handbollens dag den 17 september klockan 12:00-12:01 siktar vi på att slå vårt gemensamma passningsrekord!

Under den minuten gäller det att vi gemensamt ska få ihop så många handpassningar som möjligt. Du och en eller flera personer ska på en minut passa ett (1) föremål mellan er så många gånger som möjligt. Räkna era passningar och rapportera in ert bidrag i vårt formulär.

Alla som vill kan vara med. Vill du/ni dessutom vara med och tävla om biljetter till en landskamp ska ni filma ert bidrag till rekordförsöket, lägga ut det på instagram och/eller facebook samt tagga bidraget med #handbollpassaralla2022.

Dokument med info, tävlingsregler och villkor:

Tävlingsregler, #handbollpassaralla.docx

Slå rekord under Handboll NU.docx

Villkor och regler #handbollpassaralla.docx

Rapportera antal passningar (formuläret öppnas den 17/9 kl 12:01)


Under handbollens dag den 11/9 genomförde svensk handboll ett rekordförsök. Under en minut skulle vi gemensamt få ihop så många handpassningar som möjligt.

Rekordet lyder: 49.216 passningar

 

Passningsrekordförsöket gick ut på att, lördagen den 11/9 2021 klockan 12.00-12:01, passa ett valfritt föremål mellan sig och en till flera andra personer ett rekordhögt antal gånger. Alla som ville kunde delta i rekordförsöket och rapportera in antalet passningar. 

 

Läs hela artikeln från 2021 

Under Handboll NU, den 3-12 september 2021, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Instagram_vit.svg

@handbollnu  #handbollnu